fbpx

Studio Kunstig maakt

Naast ‘Creatief Docent’ ben ik natuurlijk ook nog steeds ‘Creatief Persoon’. Of ‘Kunstenaar’, t is maar net welk labeltje je eraan hangt he. Met mijn kunst heb ik vaak hetzelfde doel voor ogen als ik heb met mijn lessen en workshops: Mensen blij maken. Die glimlach, dat is mijn drijfveer.

Met Studio Kunstig maak ik voornamelijk platte voorwerpen van papier maché , zoals portretten van mensen en dieren. Deze zijn ook in opdracht te bestellen, zie hieronder voor meer info. 

Op dit moment heb ik weer de mogelijkheid om opdrachten voor deze papier maché portretjes aan te nemen!

De afbeeldingen hieronder zijn eerder gemaakte portretten als voorbeeld, kijk helemaal onderaan deze pagina voor de prijslijst en bestelmethode.

Portretten van papier maché

Enkel portret

papier maché portret
papier maché portret
Papier maché portret

Meervoudig portret

portret van papier maché
dubbel portret van papier maché
papier mache portret
portretten van papier maché

Dieren

hond blondie

Hoe werkt het?

* Het starttarief voor een portret is altijd 35,-
* Ieder portret dat erbij komt kost 25,- extra
* Behalve een baby, die kost 10,- extra

* Honden zijn een geval apart. Hun uiterlijk is toch wat ingewikkelder dan mensen en katten, en vragen daardoor toch echt wat meer werk. Vandaar dat een hondenportret altijd 50,- kost.

Wil je een frame eromheen, dan kun je daar voor 2,50 ook voor kiezen. Kies je voor zonder frame, dan maak ik er wel een klein haakje achter zodat je de portretten evt. op kunt hangen. Je kunt ze natuurlijk ook neerzetten of in een lijstje doen.

Wanneer je een mailtje stuurt naar post@studio-kunstig.nl met daarin minstens 3 duidelijke foto’s van de persoon/het dier en je verdere wensen, dan mail ik je zsm terug met de uiteindelijke prijsopgave.

verschillende frames