fbpx

Illustraties

kat als cupido
kat met bril en vis
punt taart met veel fruit
donut met roze glazuur
3 stuks sushi met stokjes
konijn met bril
6 verschillende kopjes

Pietpoezen

4 Verschillende Roetveegpoezen (oftewel ‘Pietpoezen’), 4 setjes kleren incl kadootjes, 3 verschillende huizen. 

*Helemaal gratis!*

Het enige wat je moet doen is op DEZE LINK klikken voor alle afbeeldingen, en ze vervolgens printen, lamineren en uitknippen.

Speel ze!

Long Covid in plaatjes

Ik denk in plaatjes, ik leg uit in plaatjes, dus wat is er logischer dan dat ik deze fase van mijn leven ook weergeef in plaatjes?

Voel je vrij om mijn tekeningen te gebruiken daar waar je het nodig acht, maar vermeld daarbij wel even de maker (wat credits voor mijn werk is altijd fijn). 

getekende uitleg over het effect van long covid op mij
Mijn eerste Long-Covid infographic. Ik maakte hem voor mezelf om aan mijn omgeving te kunnen verduidelijken wat er nou eigenlijk met me aan de hand was. Ik had nooit kunnen vermoeden dat deze inmidddels door het hele land on- en offline gedeeld wordt en zo al heel veel lotgenoten heeft geholpen.
infographic over de verschillende klachten van long-covid patienten
De vraag kwam steeds vaker of ik ook een nieuwe versie kon maken, waarop ook nog andere struggles uitgebeeld werden. En hier is ie dan, in samenwerking met een heleboel medepatienten: Versie 2.0. En omdat we (gelukkig) niet allemaal dezelfde klachten ervaren ben ik speciaal voor de doe-het-zelvers bezig geweest met een digitaal knip-en-plak-blad, wat je hieronder vindt:

Wanneer je jezelf nou niet in alle klachten herkent, en je wel graag een duidelijk beeld wilt hebben (bijvoorbeeld om het aan je omgeving uit te leggen), dan plak je deze zelf in elkaar!

Hoe dan? 

  • Pak afbeelding 0 (klink met rechtermuisknop en zeg ‘bewaar als’), dat is het kopje.
  • Open Word en plak deze afbeelding (‘bestand invoegen’) bovenaan in je document (beetje slepen aan de hoekjes om het zo groot of klein te maken als je zelf wilt). 
  • Pak en plak zo alle plaatjes die op jou van toepassing zijn, en voilà!

Om het hier wat overzichtelijker te houden vind je de losse plaatjes (en deze uitleg, hoera voor de hersenmist…) nog een keer op Deze Pagina