fbpx

Woehoe!! Wat leuk dat je meedoet met deze gratis kennismakingsworkshop!

Binnen 5 minuten vindt je de link naar de instructievideo in je mailbox.

Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid ook even je spamfolder.

Maar voordat je gaat kijken wil ik je vragen om nog heeeeel even te wachten en verder te scrollen want… 

Ik heb nog iets heel leuks voor je!

In deze mini-workshop laat ik je kennismaken met mij, mijn manier van online workshops presenteren én neem ik je ook nog eens bij de hand langs een heel leuk diy-project. Ik laat je zien dat het op deze manier heel leuk is om even dat momentje creatieve me-time te pakken. Dat je echt niet persé de deur uit hoeft daarvoor, dat je dat ook niet persé in een groep in een cursusruimte hoeft te doen, maar dat je dat heel fijn kunt doen op een tijd en plaats die jou het beste uitkomen.

Maar als ik heel eerlijk ben, het is wel echt een MINI-workshop. Even een MINI creatief momentje voor jezelf. Echt heerlijk hoor, van dat soort momentjes laad ik zelf altijd helemaal op. Maar ik gun jou zoveel meer. Ik gun jou meer creativiteit, meer ontspanning, meer me-time.

En om die reden wil ik je heel graag een van mijn VOLLEDIGE workshops aanbieden, met een wel heel erg leuke korting!

Had je de workshop ‘Maak je eigen stempels’ al op de site gezien?

handen die bezig zijn met een guts

Een ontzettend leuke creatieve online workshop waarin ik je in 3 videolessen leer hoe hoe je zelf je stempels ontwerpt, snijdt en afdrukt. Een wanneer je nu weinig inspriatie hebt, of ervan overtuigd bent niet genoeg tekentalent te hebben, je krijgt er ook twee bladen met overtrekbare voorbeelden bij.

Het maken van deze stempels is niet alleen een heel fijne bezigheid, je houdt er ook nog eens iets heel leuks aan over. Want die stempels, die kun je natuurlijk nog veel vaker gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van je eigen kadopapier bedrukken, of kaarten, of in je bulletjournal, of voorin al je boeken enz. enz.

Speciaal voor iedereen die geen zin heeft eerst alle materialen bij elkaar te gaan shoppen, biedt Studio Kunstig deze workshop nu ook aan incl. materialen. Zo handig!

Natuurlijk staat deze workshop ook op de pagina van Studio Kunstig. Maarrrrrr…. daar staat dit complete pakket voor 45,-. Speciaal voor jou komt daar nog een leuke korting bovenop van 30%!!!!!

***** (Let op: alleen via dit bericht heb je toegang tot deze speciale korting! Hij komt niet nogmaals voorbij. Denk dus even heeeel goed na voordat je dit wegklikt…) *****

Een snel rekensommetje… dat is dus maar 31,50 !!!

Voor 3 videolessen incl alle materialen!!!

Nu tijdelijk met een korting van 30%

(Normaal betaal je dus 45,- voor deze workshop, nu betaal je met deze aanbieding maar 31,50)

doosjes met stempelsets

Voor wie is deze workshop:

  • Voor jou, als je zin hebt in een diy-project met duidelijke uitleg
  • Voor jou, als je het (nog) niet ziet zitten naar een live cursus te gaan
  • Voor jou, als je geen zin hebt eerst nog naar de winkel te moeten voor materialen
  • Voor jou, als je het urenlang ‘pinteresten’ nu wel beu bent en echt eens iets wilt máken
  • Voor jou, als je graag op je eigen tijd, plaats en tempo aan je projectje werkt

Kortom: voor jou dus!

Hoe werkt het?

Wanneer je deze workshop bestelt krijg je direct toegang tot de 3 videolessen. En die toegang blijf je onbeperkt houden, geen haast dus om je project af te ronden.

De Kunstige Academie heeft ook een speciale facebookgroep waarin je je project kunt showen aan andere cursisten, kunt zien wat zij maken, vragen kunt stellen aan mij en… alvast inspiratie op kunt doen voor je volgende project!