fbpx

Woehoe!! Wat leuk dat je meedoet met deze gratis kennismakingsworkshop!

beginpagina gehaakte pot

Binnen 5 minuten vindt je de link naar de instructievideo in je mailbox.

Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid ook even je spamfolder.

Maar voordat je gaat kijken wil ik je vragen om nog heeeeel even te wachten en verder te scrollen want… 

Ik heb nog iets heel leuks voor je!

In deze mini-workshop laat ik je kennismaken met mij, mijn manier van online workshops presenteren én neem ik je ook nog eens bij de hand langs een heel leuk diy-project. Ik laat je zien dat het op deze manier heel leuk is om even dat momentje creatieve me-time te pakken. Dat je echt niet persé de deur uit hoeft daarvoor, dat je dat ook niet persé in een groep in een cursusruimte hoeft te doen, maar dat je dat heel fijn kunt doen op een tijd en plaats die jou het beste uitkomen.

Maar als ik heel eerlijk ben, het is wel echt een MINI-workshop. Even een MINI creatief momentje voor jezelf. Echt heerlijk hoor, van dat soort momentjes laad ik zelf altijd helemaal op. Maar ik gun jou zoveel meer. Ik gun jou meer creativiteit, meer ontspanning, meer me-time.

En om die reden wil ik je heel graag een van mijn VOLLEDIGE workshops aanbieden, met een wel heel erg leuke korting!

Had je de workshop ‘Pannenkoekenplant aquarelleren’ al op de site gezien?

Een ontzettend leuke creatieve online workshop waarin ik je in 4 videolessen leer hoe de techniek van het aquarelleren werkt (lekker nat-in-nat!). We beginnen met het schetsen van losse bladeren en het inkleuren met aquarelverf, om uiteindelijk uit te komen bij het tekenen en schilderen van een complete plant-in-pot. 

Werken met aquarelverf is werken met een heel grote toevalsfactor, waardoor je niet anders kunt dan alle perfectionisme los te laten en je over te geven aan het spel van water en kleur. Juist ja: heerlijk ontspannend spelen!

Natuurlijk staat deze workshop ook op de pagina van Studio Kunstig. Maarrrrrr…. daar staat ‘ie voor 27,50. Speciaal voor jou komt daar nog een leuke korting bovenop van 35%!!!!!

***** (Let op: alleen via dit bericht heb je toegang tot deze speciale korting! Hij komt niet nogmaals voorbij. Denk dus even heeeel goed na voordat je dit wegklikt…) *****

Een snel rekensommetje… dat is dus maar 17,88 !!! Voor 4 videolessen!!!

lijstje wat je leert

Nu tijdelijk met een korting van 35%

(Normaal betaal je dus 27,50 voor deze workshop, nu betaal je met deze aanbieding maar 17,88)

tuintafel met schilderwerkstuk

Voor wie is deze workshop:

  • Voor jou, als je zin hebt in een diy-project met duidelijke uitleg
  • Voor jou, als je het (nog) niet ziet zitten naar een live cursus te gaan
  • Voor jou, als je het urenlang ‘pinteresten’ nu wel beu bent en echt eens iets wilt máken
  • Voor jou, als je graag op je eigen tijd, plaats en tempo aan je projectje werkt

Kortom: voor jou dus!

Hoe werkt het?

Wanneer je deze workshop bestelt krijg je direct toegang tot de 4 videolessen. En die toegang blijf je onbeperkt houden, geen haast dus om je project af te ronden.

De Kunstige Academie heeft ook een speciale facebookgroep waarin je je project kunt showen aan andere cursisten, kunt zien wat zij maken, vragen kunt stellen aan mij en… alvast inspiratie op kunt doen voor je volgende project!