fbpx

Download uitgebreide creatieve lessen voor het basisonderwijs,

kies voor een leuke online creatieve workshop voor thuis

… of…

Laat je verrassen door papier maché kunst!

Studio Kunstig maakt creativiteit makkelijk

kinderhanden maken gipsverband

Workshops voor (basis-) scholen

Ha leerkracht! Wil jij wel eens wat anders maken dan die standaard knutsels die ieder jaar weer terugkomen? Maar heb je gewoon geen tijd om dat helemaal uit te zoeken, of heb je gewoon geen inspiratie? 

Of wil je een bijzonder creatief project voor je groep, maar is er geen budget om een externe vakdocent in te huren?

Dan biedt Studio Kunstig de oplossing in de vorm van compleet uitgewerkte lessen. Dmv een duidelijk stappenplan (in foto’s of tekeningen) kunnen de kinderen vrij zelfstandig aan de opdracht werken. Deze stappen kun je via een powerpoint ook op het digibord laten zien om de opdracht uit te leggen. En daarnaast krijg je natuurlijk ook nog het leerkrachtblad met daarop de techniek omschreven, hoe lang je er met welke leeftijdsgroep mee bezig bent, wat je aan voorbereiding moet doen en natuurlijk een volledige materialenlijst.

Ik neem jou alle zorg en de meeste voorbereidingen uit handen, en jij geeft een superleuke creatieve les!

Het complete aanbod vind je hier

stempels maken terwijl een kat kopjes geeft

Workshops thuis voor volwassen en kinderen

Creatief bezig zijn is heerlijk! Je bent lekker met je handen bezig (en zit dus even niet in je hoofd), maakt een mooi werkstuk om trots op te zijn, leert er en passant ook nog een nieuwe vaardigheid bij en had ik al gezegd dat het ook nog eens ontzettend ontspannend is?

Maar…..

“…ik heb geen tijd voor zo’n wekelijks clubje…” “…ik wil me niet vastleggen op maar één ding, er is zoveel leuks om uit te proberen…” “…ik voel me (nu) niet zo op m’n gemak in een groep…” “…ik heb al wel 10 Pinterest-borden zonder dat ik echt tot iets kom…” “….ik ben geen kunstenaar, dus het meeste kan ik niet hoor…”  “…ik heb echt geen tijd / zin om eerst stad en land af te lopen op zoek naar materialen…”

Okee, klaar met dat ge-maar. Studio Kunstig to the rescue!  Jij hebt zin in dat heerlijke momentje creatieve me-time voor jezelf? Nou, dan ga ik daar voor zorgen! Want echt, het gevoel dat je krijgt als je heerlijk met je handen bezig bent is zoooo gaaf, dat gun ik jou ook!

En dus… is het tijd voor de Kunstige Academie!

Kijk hier voor het groeiend aanbod aan workshops

Studio Kunstig, dat ben ik: Judith Habraken

Dit is het gezicht achter Studio Kunstig

En ik gun jou net zoveel creatief plezier en ontspanning als ikzelf heb!

Met een Kunstacademie-achtergrond (Eerstegraads docent tekenen en Ortopedagogisch Beeldend Vormgever) zit ik vol creatieve ideeën die ik speciaal voor mijn workshops in een fijn gestructureerd jasje kan gieten.

Daarnaast hangen mijn handen ook niet zomaar stil te bungelen, want ik maak ook kunstige papier maché projecten.