fbpx

Vandaag teken ik…

Ze zijn een hit, deze dobbelbladen.

En nu zijn er maar liefst 21 gebundeld in het boek: ‘Vandaag teken ik…’

“Mamaaaaaaa, wat zal ik tekenen?”  “Een vliegtuig?” “Nèèh, weet niet hoe…” “Lekkere cupcakes dan?” “Nèèh, die lijken toch nooit op die foto’s in dat kookboek…” “Joh, dan bedenk je zelf toch iets, en ‘t hoeft echt niet op een plaatje te lijken hè.” “Nèèh, weet niet wat…”

Herken je dit gesprek? Precies op het moment dat je het druk hebt, even iets voor je zelf wilt doen of gewoon geen inspiratie hebt om gezellig met je kind samen te gaan zitten tekenen?

Precies voor dat soort momenten ontwierp Studio Kunstig het leuke teken- en dobbelboek ‘Vandaag teken ik…’. 21 Verschillende inspiratiebladen om stap voor stap je meest fantasievolle tekeningen op te bouwen. Want er bestaat niet 1 manier om iets te tekenen, er bestaan er ontelbaar veel! En voor het extra spelelement kun je er ook nog de dobbelsteen bij gebruiken om zo je tekening te bepalen. 

Urenlang teken- en speelplezier gegarandeerd! (En mama, papa, oma en opa, jullie mogen natuuurlijk ook gezellig meedoen hoor.)

Geen dik boek met harde kaft wat steeds weer dichtklapt als je net fijn bezig bent, maar een groot schrift (A4 formaat) met zachte kaft, wat makkelijk open te leggen en zelfs om te vouwen is.

Op de eerste pagina staat een duidelijke instructie hoe je de dobbelbladen op verschillende manieren kunt gebruiken (als spel, alleen of met meerderen, of als stap-voor-stap tekenles).

Naast de pagina met teken-instructies vind je steeds een pagina met lege vakjes, die haast niet kunnen wachten tot jij jouw meesterwerken daarin plakt.

21 Verschillende stap-voor-stap tekenprojecten met steeds weer verschillende uitkomsten, wat teken jij?

En als kadootje krijgen jullie van mij alvast allemaal een bloemetje!

Klik op de afbeelding hiernaast om hem te vergroten, te printen en/of op te slaan op je computer. Veel tekenplezier!