fbpx

Welke workshop kies jij?

Wanneer je een van de onderstaande online workshops bestelt krijg je binnen 5 minuten toegang tot de video(‘s).

Via deze duidelijke stap-voor-stap video’s leid ik je door je gekozen project, waardoor het bijna lijkt alsof ik ook bij je aan tafel zit.

En wil je nu graag creatief plezier zonder eerst op zoek te moeten naar de juiste materialen?

Ga dan naar ‘Online workshops incl materialen’ om (zoals de titel het al zegt) de workshop incl matertialenpakket te bestellen. Nadat je jouw bestelling geplaatst hebt ga ik aan de slag ga om alle benodigde materialen voor je te verzamelen (joehoe, een personal shopper!). Omdat ik niet werk met een groot magazijn kan het gebeuren dat een materialepakket tijdelijk uitverkocht is. Dan ga ik dat natuurlijk zo snel mogelijk aanvullen, maar zul je helaas toch eventjes moeten wachten of zelf naar de winkel toe moeten. Maar…. als het op voorraad is kun je de bestelde materialen binnen 5 werkdagen thuis verwachten! 

Tekenen / schilderen

deel van aquarelwerkstuk met plant

Een van mijn lievelingsplanten: de Pannenkoekenplant. En een perfect onderwerp voor je eerste aquarelproject. Zie je ‘m al hangen aan je muur? Of op een alleraardigst kaartje in de brievenbus glijden?

In 4 videolessen neem ik je stap voor stap mee door het hele proces van schetsen en aqarelleren. Je begint met losse oefenblaadjes, en na verloop van tijd draai jij je hand nie meer om voor het schilderen van een complete plant-in-pot!

Digitale workshop met 4 videolessen, excl. materiaal

Bestel hier

(Voor deze workshop is het -nog- niet mogelijk om materialen te bestellen) 

van 27,50 tijdelijk voor….

22,50 incl btw

Dit is een project waarvan je het eindproduct nog vaak kunt gebruiken. Want met alle potjes en plantjes die je hiermee maakt zul je nog heel veel kaarten gaan drukken, bulletjournals opleuken, kadopapier gaan bedrukken enz. enz.

Je kunt er tijdens deze workshop voor kiezen om helemaal zelf eerst je eigen planten en potten te gaan schetsen, maar je kunt ook wat meer op safe spelen door de door mij alvast gemaakte sjablonen te gebruiken (deze krijg je er gratis bij). 

Digitale workshop met 3 videolessen, excl. materiaal

Bestel hier

(Wil je de workshop incl. materialen bestellen, klik dan Hier

van 22,50 tijdelijk voor….

17,50 incl btw 

voorbeeld van beschilderde pegdolls

Je ziet ze steeds vaker als leuk interieuritem-met-een-knipoog: de beschilderde pegdolls. Van ieder gezinslid een kleine houten mini-me. Zo leuk!

In een duidelijke videoles neem ik je stap voor stap mee vanaf het schetsen van gezichtjes op papier naar het mengen van je perfecte huidskleur tot het daadwerkelijk beschilderen van je pegdolls. 

Digitale workshop met 1 videoles, excl. materiaal

(Wil je de workshop incl. materialen bestellen, klik dan Hier

Bestel hier

 

10,00 incl btw

voorbeeld van tekening buiten

Hoe leuk en ontspannend is het om al tekenenend met je omgeving te spelen! En dan hoef je echt niet ‘fantastisch’ te kunnen tekenen, het plezier wat je erin hebt is het belangrijkst. 

Ben je benieuwd hoe een online workshop van Studio Kunstig eruit ziet? Zou je het weleens helemaal gratis uit willen proberen? Dan is dit je kans!

Digitale workshop met 1 videoles, excl. materiaal

Bestel hier

Helemaal gratis!

Natvilten

academie boekenwurmen natvilten voorbeeld

Een boekenwurm. Een knuffelzacht grappig boekenleggertje. Hij wacht geduldig ingeklemd tussen de pagina’s van je boek totdat je het weer openslaat. Al lezend hangt ‘ie een beetje rond in je handen, terwijl je er gedachteloos mee speelt (of knuffelt).  Maak er een voor jezelf of doe ‘m kado, succes verzekerd!

Dit is een heel leuke en vrij eenvoudige manier om kennis te maken met een van de basisvormen van het natvilten: het worstje, oftewel, een boekenwurm! Bij natvilten start je met een pluk viltwol, warm water en zeep. Door beweging (wrijven, rollen, kneden) ‘knopen’ de vezels van de wol als het ware in elkaar: tadaaa, dat is nou natvilten!

Dit is ook een ontzettend leuk project om samen met je kind(-eren) te doen. Vanaf een jaar of 6 hebben ze voldoende kracht in hun handjes om een stevig wurmpje te rollen.

Digitale workshop met 1 videoles, excl. materiaal (Wil je de workshop incl. materialen bestellen, klik dan Hier

Bestel hier

10,00 incl btw

 

voorbeeld van oorbel met vilten balletje

Balletjes, balletjes, balletjes! Wanneer je het maken van deze zachte vilten balletjes eenmaal onder de knie hebt (en echt, het is niet moeilijk!) zijn de mogelijkheden eindeloos.

Oorbellen met ieniemienie balletjes, in grootte variërende balletjes aan een ketting. een multikleurenbal aan je sleutelbos, homemade kattenspeeltjes enz. enz.

Dit is een heel leuke en vrij eenvoudige manier om kennis te maken met een van de basisvormen van het natvilten: het balletje. Bij natvilten start je met een pluk viltwol, warm water en zeep. Door beweging (wrijven, rollen, kneden) ‘knopen’ de vezels van de wol als het ware in elkaar: tadaaa, dat is nou natvilten!

Dit is ook een ontzettend leuk project om samen met je kind(-eren) te doen. Vanaf een jaar of 4 hebben ze vaak al voldoende coördinatie in hun handjes om een balletje te rollen, nadat jij een beginnetje voor ze gemaakt hebt.

Digitale workshop met 4 videolessen, excl. materiaal (Wil je de workshop incl. materialen bestellen, klik dan Hier

22,50 incl btw

Binnenkort online…

Papier Maché

academie schalen voorbeeld

Heb je nog nooit met papier maché gewerkt? Of misschien heel lang geleden eens een surprise van een steeds wegrollende ballon proberen te maken? Ook dan boek je al fantastische resultaten met dit project.

Je maakt hierbij zelf die ene bijzondere fruitschaal als eyecatcher op je tafel, een paar extra chipsschalen voor dat gezellige filmavondje, een ‘rommeltjes- en prulletjesbak’ (jawel, ik weet dat de meeste huishoudens er eentje hebben), of geef je ‘m liever kado?

Terwijl je hiermee bezig bent word je helemaal ‘zen’ van het smeren van de plak. En een leuke bijkomstigheid van die plakkerige handen: even helemaal offline, want je moet er natuurlijk niet aan de denken om nu je telefoon aan te raken!

Digitale workshop met 3 videolessen, excl. materiaal

Bestel hier

(Wil je de workshop incl. materialen bestellen, klik dan Hier

van 22,50 tijdelijk voor…

17,50 incl btw

 
 

academie headboard voorbeeld

Een donkere avond. Een bosweggetje. Je koplampen zien iets. Iets ziet jouw koplampen. Niet al te snugger iets blijft als verstijfd staan….
Auto vs konijntje: 1-0.

Auto rijdt verder. Konijntje eindigt als ‘trofee’ op een headboard. 
Nee dus hè, echt niet. Ik ben zo iemand die t liefst iedere spin levend en wel naar buiten bonjourt, op apegapen liggende bijen druppeltjes ranja voert en waarschijnlijk liever het risico neemt om in de sloot te belanden dan dat arme konijntje iets aan te moeten doen. Maar toch heb ik nu n konijnenheadboard!

T was nog even kiezen of ik voor een panda, tijger of rendier zou gaan, maar t werd dus dit konijntje. Geen levend dier aan te pas gekomen, en ook nog eens heel goed voor het milieu want compleet gerecycled!

Digitale workshop met 3 videolessen, excl. materiaal (Wil je de workshop incl. materialen bestellen, klik dan Hier

22,50 incl btw

 

Liever eerst een keertje gratis uitproberen? Dat kan!

  • Vraag je je af hoe dat er nou uitziet, zo’n online workshop?
  • Twijfel je eraan of het wel iets voor jou is?
  • Vind je een gratis aanbieding altijd wel leuk?
  • Of heb je gewoon zin om dit leuke project te proberen?

Schrijf je dan hieronder in voor de gratis online workshop ‘Gehaakte potten’.

Hierin laat ik je zien dat je geen verstand van allerlei moeilijke haaktechnieken hoeft te hebben om te kunnen pronken met zo’n mooie gehaakte pot. En dat je er ook geen zeeën van tijd voor hoeft in te plannen, want dat dit onspannende werkje gewoon (eventueel in stukjes) tussen de drukken bedrijven door kan. En natuurlijk zie en hoor je mij dan ook in actie, en ervaar je hoe het voelt om op je eigen tijd, plaats en tempo een creatieve workshop te volgen.

Voor deze workshop is geen materialenpakket beschikbaar, alles wat je hiervoor nodig hebt is een saaie pot, vaas of fles, een bol wol en dubbelzijdig tape.