Welke workshop kies jij?

Wanneer je een van de onderstaande online workshops bestelt krijg je binnen 5 minuten toegang tot de video(‘s).

Via deze duidelijke stap-voor-stap video’s leid ik je door je gekozen project, waardoor het bijna lijkt alsof ik ook bij je aan tafel zit.

En wil je nu graag creatief plezier zonder eerst op zoek te moeten naar de juiste materialen?

Ga dan naar ‘Online workshops incl materialen’ om (zoals de titel het al zegt) de workshop incl matertialenpakket te bestellen. Nadat je jouw bestelling geplaatst hebt ga ik aan de slag ga om alle benodigde materialen voor je te verzamelen (joehoe, een personal shopper!). Omdat ik niet werk met een groot magazijn kan het gebeuren dat een materialepakket tijdelijk uitverkocht is. Dan ga ik dat natuurlijk zo snel mogelijk aanvullen, maar zul je helaas toch eventjes moeten wachten of zelf naar de winkel toe moeten. Maar…. als het op voorraad is kun je de bestelde materialen binnen 5 werkdagen thuis verwachten! 

 

academie stempels voorbeeld

Stempels snijden: mix & match potten en planten

Dit is een project waarvan je het eindproduct nog vaak kunt gebruiken. Want met alle potjes en plantjes die je hiermee maakt zul je nog heel veel kaarten gaan drukken, bulletjournals opleuken, kadopapier gaan bedrukken enz. enz.

Je kunt er tijdens deze workshop voor kiezen om helemaal zelf eerst je eigen planten en potten te gaan schetsen, maar je kunt ook wat meer op safe spelen door de door mij alvast gemaakte sjablonen te gebruiken. 

Digitale workshop met 3 videolessen, excl. materiaal

Bestel hier

(Wil je de workshop incl. materialen bestellen, klik dan Hier

van 22,50 tijdelijk voor….

17,50 incl btw

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

academie schalen voorbeeld

Schalen van papier maché

Heb je nog nooit met papier maché gewerkt? Of misschien heel lang geleden eens een surprise van een steeds wegrollende ballon proberen te maken? Ook dan boek je al fantastische resultaten met dit project.

Je maakt hierbij zelf die ene bijzondere fruitschaal als eyecatcher op je tafel, een paar extra chipsschalen voor dat gezellige filmavondje, een ‘rommeltjes- en prulletjesbak’ (jawel, ik weet dat de meeste huishoudens er eentje hebben), of geef je ‘m liever kado?

Terwijl je hiermee bezig bent word je helemaal ‘zen’ van het smeren van de plak. En een leuke bijkomstigheid van die plakkerige handen: even helemaal offline, want je moet er natuurlijk niet aan de denken om nu je telefoon aan te raken!

Digitale workshop met 3 videolessen, excl. materiaal

Bestel hier

(Wil je de workshop incl. materialen bestellen, klik dan Hier

van 22,50 tijdelijk voor…

17,50 incl btw

 
 

 

academie boekenwurmen natvilten voorbeeld

Boekenwurmen natvilten

Binnenkort online…

Een boekenwurm. Een knuffelzacht grappig boekenleggertje. Hij wacht geduldig ingeklemd tussen de pagina’s van je boek totdat je het weer openslaat. Al lezend hangt ‘ie een beetje rond in je handen, terwijl je er gedachteloos mee speelt (of knuffelt).  Maak er een voor jezelf of doe ‘m kado, succes verzekerd!

Dit is een heel leuke en vrij eenvoudige manier om kennis te maken met een van de basisvormen van het natvilten: het worstje, oftewel, een boekenwurm! Bij natvilten start je met een pluk viltwol, warm water en zeep. Door beweging (wrijven, rollen, kneden) ‘knopen’ de vezels van de wol als het ware in elkaar: tadaaa, dat is nou natvilten!

Dit is ook een ontzettend leuk project om samen met je kind(-eren) te doen. Vanaf een jaar of 6 hebben ze voldoende kracht in hun handjes om een stevig wurmpje te rollen.

Digitale workshop met 1 videoles, excl. materiaal (Wil je de workshop incl. materialen bestellen, klik dan Hier

10,00 incl btw

 

academie headboard voorbeeld

Headboard van papier maché

Binnenkort online…

Een donkere avond. Een bosweggetje. Je koplampen zien iets. Iets ziet jouw koplampen. Niet al te snugger iets blijft als verstijfd staan….
Auto vs konijntje: 1-0.

Auto rijdt verder. Konijntje eindigt als ‘trofee’ op een headboard. 
Nee dus hè, echt niet. Ik ben zo iemand die t liefst iedere spin levend en wel naar buiten bonjourt, op apegapen liggende bijen druppeltjes ranja voert en waarschijnlijk liever het risico neemt om in de sloot te belanden dan dat arme konijntje iets aan te moeten doen. Maar toch heb ik nu n konijnenheadboard!

T was nog even kiezen of ik voor een panda, tijger of rendier zou gaan, maar t werd dus dit konijntje. Geen levend dier aan te pas gekomen, en ook nog eens heel goed voor het milieu want compleet gerecycled!

Digitale workshop met 3 videolessen, excl. materiaal (Wil je de workshop incl. materialen bestellen, klik dan Hier

22,50 incl btw

 
 
 
 

 

academie voorbeeld flocken

Notitieboekje stofferen en flocken

Binnenkort online…

Okee… stofferen, dat doe je toch met meubels? En flocken wat is dat nou helemaal?? Nou, om je even heel snel wat bij te leren: je kunt verschillende voorwerpen stofferen, zoals onder andere een notitieboekje! (Een beetje net zoals we vroeger aan het begin van het schooljaar hele stapels boeken zaten te kaften, maar dan leuker en mooier.)

En heb je ooit van flockfolie oftewel strijkvelours gehoord? Dat is een veloursachtige stof met gladde achterkant, die gaat plakken bij verhitting. Met een heet strijkijzer pers je dat op de stof voor een unieke zachte decoratie. Jawel, dat is dus ‘flocken’.

Maak nu je eigen one-of-a-kind notitieboek, of maak iemand anders superblij met een origineel zelgemaakt kadootje (oeh, en dan is het eigenlijk wel heel moeilijk om ‘m niet toch zelf te houden…).

Digitale workshop met 2 videolessen, excl. materiaal (Wil je de workshop incl. materialen bestellen, klik dan Hier

18,00 incl btw

 
 

 

academie balletjes voorbeeld

Balletjes natvilten

Binnenkort online…

Balletjes, balletjes, balletjes! Wanneer je het maken van deze zachte vilten balletjes eenmaal onder de knie hebt (en echt, het is niet moeilijk!) zijn de mogelijkheden eindeloos.

Oorbellen met ieniemienie balletjes, in grootte variërende balletjes aan een ketting. een multikleurenbal aan je sleutelbos, homemade kattenspeeltjes enz. enz.

Dit is een heel leuke en vrij eenvoudige manier om kennis te maken met een van de basisvormen van het natvilten: het balletje. Bij natvilten start je met een pluk viltwol, warm water en zeep. Door beweging (wrijven, rollen, kneden) ‘knopen’ de vezels van de wol als het ware in elkaar: tadaaa, dat is nou natvilten!

Dit is ook een ontzettend leuk project om samen met je kind(-eren) te doen. Vanaf een jaar of 4 hebben ze vaak al voldoende coördinatie in hun handjes om een balletje te rollen, nadat jij een beginnetje voor ze gemaakt hebt.

Digitale workshop met 4 videolessen, excl. materiaal (Wil je de workshop incl. materialen bestellen, klik dan Hier

22,50 incl btw

Liever eerst een keertje gratis uitproberen? Dat kan!

  • Vraag je je af hoe dat er nou uitziet, zo’n online workshop?
  • Twijfel je eraan of het wel iets voor jou is?
  • Vind je een gratis aanbieding altijd wel leuk?
  • Of heb je gewoon zin om dit leuke project te proberen?

Schrijf je dan hieronder in voor de gratis online workshop ‘Fantasie & Werkelijkheid’.

Hierin laat ik je zien dat je geen fantastische tekenenaar hoeft te zijn om er toch plezier aan te beleven, dat je tekeningen ook zeker niet perfect hoeven te zijn en dat onkruid ook heel mooi is! En natuurlijk zie en hoor je mij dan ook in actie, en ervaar je hoe het voelt om op je eigen tijd, plaats en tempo een creatieve workshop te volgen.

Voor deze workshop is geen materialenpakket beschikbaar, want alles wat je hiervoor nodig hebt, heb je al in huis (tekenmateriaal, papier, een schaar en je telefoon).