fbpx

Welke workshop kies jij?

Wanneer je een van de onderstaande online workshops bestelt krijg je binnen 5 minuten toegang tot de video(‘s).

Via deze duidelijke stap-voor-stap video’s leid ik je door je gekozen project, waardoor het bijna lijkt alsof ik ook bij je aan tafel zit.

En wil je nu graag creatief plezier zonder eerst op zoek te moeten naar de juiste materialen?

Ga dan naar ‘Online workshops incl materialen’ om (zoals de titel het al zegt) de workshop incl matertialenpakket te bestellen. Nadat je jouw bestelling geplaatst hebt ga ik aan de slag ga om alle benodigde materialen voor je te verzamelen (joehoe, een personal shopper!). Omdat ik niet werk met een groot magazijn kan het gebeuren dat een materialenpakket tijdelijk uitverkocht is. Dan ga ik dat natuurlijk zo snel mogelijk aanvullen, maar zul je helaas toch eventjes moeten wachten of zelf naar de winkel toe moeten. Maar…. als het op voorraad is kun je de bestelde materialen binnen 5 werkdagen thuis verwachten! 

Klik op onderstaande workshops om er meer over te weten te komen

Liever eerst een keertje gratis uitproberen? Dat kan!

  • Vraag je je af hoe dat er nou uitziet, zo’n online workshop?
  • Twijfel je eraan of het wel iets voor jou is?
  • Vind je een gratis aanbieding altijd wel leuk?
  • Of heb je gewoon zin om dit leuke project te proberen?

Schrijf je dan hieronder in voor de gratis online workshop ‘Gehaakte potten’.

Hierin laat ik je zien dat je geen verstand van allerlei moeilijke haaktechnieken hoeft te hebben om te kunnen pronken met zo’n mooie gehaakte pot. En dat je er ook geen zeeën van tijd voor hoeft in te plannen, want dat dit onspannende werkje gewoon (eventueel in stukjes) tussen de drukken bedrijven door kan. En natuurlijk zie en hoor je mij dan ook in actie, en ervaar je hoe het voelt om op je eigen tijd, plaats en tempo een creatieve workshop te volgen.

Voor deze workshop is geen materialenpakket beschikbaar, alles wat je hiervoor nodig hebt is een saaie pot, vaas of fles, een bol wol en dubbelzijdig tape.