fbpx

Geen zin of tijd om het huis uit te gaan voor een creatieve workshop? Deze doe je gewoon vanaf je eigen keukentafel.

 

Misschien maak je weleens iets van Pinterest, of volgens een gratis youtube-filmpje. Zo ontzettend leuk als je iets hebt gevonden dat je graag wilt uitproberen. Maar zo ontzettend niet-leuk als je dan eerst stad en land moet afzoeken naar de materialen die je daarvoor nodig hebt… En ook zo ontzettend niet-leuk als je het filmpje wel ‘tig keer terug moet spoelen omdat het echt te snel gaat, of wanneer je je suf tuurt naar de afbeelding om iets wijzer te worden van hoe je het nou eigenlijk moet maken…

Wanneer je een van de onderstaande online workshops bestelt krijg je binnen 3 werkdagen ruim voldoende materialen voor het door jou gekozen project.  Via duidelijke stap-voor-stap video’s leid ik je door deze workshops, waardoor het bijna lijkt alsof ik ook bij je aan tafel zit. 

De voorpagina van schalen van papier maché

Schalen van papier maché

Heb je nog nooit met papier maché gewerkt? Of misschien heel lang geleden eens een surprise van een steeds wegrollende ballon proberen te maken? Ook dan boek je al fantastische resultaten met deze workshop.

Je maakt hierbij zelf die ene bijzondere fruitschaal als eyecatcher op je tafel, een paar extra chipsschalen voor dat gezellige filmavondje, een ‘rommeltjes- en prulletjesbak’ (jawel, ik weet dat de meeste huishoudens er eentje hebben), of geef je ‘m liever kado?

25,- incl btw

(met dit pakket maak je 1 schaal)

Een voorbeeld van 3 verschillende zachte boekenwurmen

Boekenwurmen natvilten

Een boekenwurm. Een knuffelzacht grappig boekenleggertje. Maak er een voor jezelf of doe ‘m kado.

Dit is een heel leuke en vrij eenvoudige manier om kennis te maken met een van de basisvormen van het natvilten: het worstje, oftewel: een boekenwurm!

30,- incl btw

(met dit pakket maak je 6 verschillende boekenwurmen)

Een zelfgesneden stempel met gutsen

Stempels ontwerpen en snijden

Snijd je eigen stempels om daarmee kado- of kaftpapier op te leuken, maak je persoonlijke ex libris voor in al je boeken, geef al je verstuurde post een persoonlijk tintje en druk ‘m verder op alles wat je maar kunt bedenken: je eigen stempel!

“Maar ik kan niet tekenen…” Voor deze workshop hoef je niet noodzakelijk te kunnen tekenen. Het is ontzettend leuk als je dat wel (een beetje) kunt, want dan wordt je stempel natuurlijk nog wat persoonlijker. En voor diegenen die daar toch wat meer moeite mee hebben, of inspiratieloos zijn, komt er bij het materialenpakket ook een verzameling kant-en-klare templates die je kunt gebruiken.

35,- incl btw

(met dit pakket maak je 5 verschillende stempels, en de gutsenset kun je natuurlijk eindeloos hergebruiken)