Pegdolls beschilderen

Hoeraaaaaa, je hebt gekozen voor deze online workshop van Studio Kunstig!

In de komende video laat ik je zien hoe je nou je gezinsleden omtovert in kleine houten mini-me’s. Wanneer je even flink de tijd hebt kun je alles een één keer door doen, maar wanneer dat niet lukt (en ik acht de kans dat dat zo is nog wat groter dan die van de vele tijd) dan is er geen man over boord hoor. Je kunt op ieder moment stoppen en later weer verder gaan. Precies zo doe ik het ook, en stiekem is dat ook wel heel leuk: zo heb je iets om naar uit te kijken voor je volgende me-time momentje!

Het leukste (en fijnste om van te leren) is het wanneer je meedoet met de video, en mij dan gewoon af en toe even op pauze zet als dat nodig is. 

academie pannenkoekenplant

Welke materialen heb je ook alweer nodig?

 • Per ‘persoon’ een houten pegdoll
 • Schrijfpotlood (HB) + gum
 • Papier
 • Zachte kwast (smal)
 • Cocktailprikker
 • Acrylverf
 • Glas water
 • Bordje om op te mengen
 • Wc-papier of ander doekje
 • Boostamschijfje
 • Evt. lijm (houtlijm)

Pegdolls beschilderen, de videoles

Ik wens je heel veel plezier met deze workshop, en tot ziens bij Studio Kunstig!