Materialenpakketten voor de Kunstige Academie

Yes, je wilt dus graag thuis aan de slag met een van deze heerlijke feelgood-creatieve workshops! Heeeel goede beslissing! En nu ben je hier op de pagina van de materialenpakketten, en sta je waarschijnlijk op het punt nog zo’n goede beslissing te nemen. Want: niet stad en land afzoeken naar de juiste materialen, winkel in, winkel uit (off- en online). Maar: gewoon lekker hier bestellen! 

Voor de materialenpakketten werk ik met voor-inschrijving. Op de teller zie je hoe lang het nog duurt voordat de inschrijftermijn stopt en ik aan de slag ga om alle materialen bij elkaar te verzamelen. Na deze termijn heb je je materialen binnen 5 werkdagen in de bus en kun je aan de slag!

 

materialenpakketje stempels

Materialenpakket voor  ‘Stempels snijden, mix & match potten en planten

Wil je snel beginnen met het maken van je eigen stempels? Bestel dan dit materialenpakket en je hebt meteen voldoende in huis voor het maken van een hele serie potten en planten.

Natuurlijk gaat het gutsensetje wel veel langer mee dan één keer gebruiken hè. Binnenkort komen er via Studio Kunstig ook losse materialen (zoals carvingblocks) bestelbaar zodat je nog veel vaker met je nieuwe hobby bezig kunt zijn.

22,50 incl btw

 

materialenpakkketje schalen van papier maché

Materialenpakket voor  ‘Schalen van papier maché’ 

Ik heb een leuke (nog steeds groeiende) collectie mooie papiertjes verzameld. En speciaal voor jouw allernieuwste project mag jij er hier twee uitkiezen! Dan doe ik er ook nog een zakje plakpoeder bij wat voldoende is voor 0,5l. plak, en als jij dan alvast de oude kranten erbij pakt kun je meteen van start.
 

Met dit pakket heb je genoeg materialen in huis voor het maken van een grote of een paar kleine schaaltjes.

6,75 incl btw

 

 

matterialenpakket boekenwurmen

Materialenpakket voor ‘Boekenwurmen natvilten’

Ik help je graag op weg wanneer je aan je (misschien wel allereerste) project natvilten wilt beginnen. En omdat ik weet hoe lastig het kan zijn om kleurtjes te kiezen, en ik ook weet hoe verslavend het natvilten kan zijn, krijg je in dit pakket maar liefst 15 verschillende kleuren viltwol. 

Met dit pakket heb je genoeg materialen in huis voor minstens 10 van die ontzettend grappige boekenwurmpjes.

16,50 incl btw

 

Materialenpakket voor  ‘Dierenheadboard van papier maché 

Een headboard maak je grotendeels met gerecyclede materialen, vandaar het kleine prijsje voor dit grote project!

Heb je zelf nu geen acrylverf in huis, bestel die dan per tube hier.

9,50 incl btw


Materialenpakket voor  ‘Notitieboekje stofferen en flocken 

Via deze link krijg je een kijkje in mijn stoffenverzameling, waar je de mooiste kunt uitkiezen voor jouw unieke notitieboekje. En natuurlijk krijg je het fijne boekje met harde kaft, spiraalbinding en blanco bladeren er ook bij hè.

Al die kleurtjes flockfolie die er in dit materialenpakket zitten zijn er natuurlijk veel te veel om alleen op dit notitieboekje te gebruiken, dus met de duidelijke instructie kun je er natuurlijk ook shirts, (gym)tassen, vlaggetjes enz. mee oppimpen.

 

20,50 incl btw

Materialenpakket voor  ‘Balletjes natvilten

Een simpele techniek, een heerlijk resultaat! En omdat het zo eenvoudig en zo verslavend is, heb ik in dit materialenpakket extra veel viltwol en assecoires gestopt, zodat je heeeel veel verschillende projecten kunt maken met deze zachte balletjes.

24,30 incl btw