Aah, leuk, je wilt graag een creatieve workshop volgen!

Maar je hebt het druk? Je wilt niet vastzitten aan een vast wekelijks workshopmoment? O, en je hebt ook eigenlijk helemaal geen zin en tijd om stad en land af te gaan shoppen op zoek naar de juiste materialen?

Ja joh, ik snap je helemaal. Je weet echt wel hoe belangrijk en fijn het is om even een momentje voor jezelf te hebben, je heerlijk even te laten gaan in een creatieve hobby. Maar als je er zoveel moeite voor moet doen om dat momentje eindelijk te kunnen hebben, pfoe, laat maar hoor, die energie en tijd heb je nou eenmaal niet over…

Studio Kunstig to the rescue!

Want ik zorg ervoor dat jij jouw creatieve workshop kunt volgen op de tijd en plaats die jou het beste uitkomt. En zelfs als dat maar een kwartiertje per dag is, het is jouw tijd. Ik kom via duidelijke stap-voor-stap instructievideo’s gezellig bij je zitten om je te helpen bij een superleuk creatief project. En om het nog beter te maken: ik ga ook voor je shoppen! Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is je handen uit de mouwen te steken en te genieten van jouw eigen creatieve momentje me-time (en daarna natuurlijk alle complimenten in ontvangst te nemen).

Ik werk niet met een overvol magazijn, maar met een inschrijflijst. Op dit moment (kijk op de teller hoe lang het nog duurt) kun je je inschrijven voor een materialenpakket voor de workshop

‘Stempels snijden: mix&match potten &planten’.

Na afloop van de inschrijftermijn ligt het materialenpakket binnen 5 werkdagen in je brievenbus, en kun jij aan je heerlijke creatieve momentje gaan beginnen.

En als kadootje ontvang je meteen na je inschrijving een kortingscode van 20% voor deze online workshop!
materialenpakketje stempels