Kunstige leskisten voor het basisonderwijs

Wil je op jouw school aan de slag met een creatief project zonder dat je daar zelf veel voor hoeft te doen?

plastic box leeg

Wil je een uitgewerkt stappenplan zodat het voor jezelf en voor je leerlingen meteen duidelijk is hoe de opdracht in zijn werk gaat? Wil je ook graag alle materialen bij de hand hebben, zonder dat je daarvoor eerst stad en land hebt hoeven afzoeken? Ga dan voor een van de creatieve leskisten van Studio Kunstig.

Want naast dat je je leerlingen er een groot plezier mee doet, is het natuurlijk ook een kadootje voor jezelf! Want stel je eens voor dat je compleet ontzorgd wordt? Dat je alle benodigde materialen zo voor handen hebt, dat al duidelijk voor je staat omschreven waar je rekening mee moet houden met de voorbereiding en hoe je stap voor stap je leerlingen begeleidt in hun creatieve proces.

En hoe fijn is het dat je je leerlingen ook zelfstandig kunt laten werken met deze stappen? Want naast dat je alles op A4 formaat meegeleverd krijgt, krijg je ook toegang tot een digitale versie met powerpoint, zodat je alle stappen voor je leerlingen in woord en beeld uit kunt leggen, waarna zij hier zelf mee aan de slag kunnen.

Kies uit een steeds wisselend aanbod aan leskisten, geniet en verwonder!

Nog heel eventjes geduld alsjeblieft, de eerste leskisten komen bijna online!