fbpx

Van jong tot oud(er),

creatief plezier voor iedereen met de boeken van Studio Kunstig!

Het is mijn doel om door middel van creativiteit de wereld een stukje mooier te maken. Mijn eigen creativiteit, maar ook die van jou. En daarom kom ik naar je toe om je daarmee te helpen. Gewoon door de brievenbus!

Nee, zo klein ben ik niet, en zo plat dat ik door die klep pas ook echt niet. Maar ik kan wel boeken schrijven. Boeken die jou stap voor stap helpen bij dat kleine beetje meer creativiteit. Superleuk voor thuis, maar ook voor op school en de opvang.

PS: Het exemplaar op de foto hiernaast stamt uit 1959, en wow, wat is er een hoop veranderd in de jaren. Natuurlijk de benadering: “het is zo gekozen dat er ook door volstrekt onhandige kinderen na het nauwkeurig opvolgen van de beschrijvingen iets van te maken is”, en ook de gebruikte materialen: “lucifersdoosjes en kurken, waar je er na enkele weken al tientallen van hebt gespaard”.
Mocht je nu op zoek zijn naar een iets eigentijdser exemplaar, kijk dan eens bij mijn boeken hieronder:

‘Creatieve experimenten met alledaagse materialen’

‘Creatieve experimenten met alledaagse materialen’ is een anders-dan-anders knutselboek. Geen standaardknutsels die altijd min of meer hetzelfde (moeten) worden. Maar open-ended opdrachten, die een aanzet geven voor veel creatief ontdekplezier. Voor de activiteiten in dit boek heb je geen uitgebreide volle knutselkast nodig, want er is al ontzettend veel leuks te doen met materialen die je hoogstwaarschijnlijk toch al in huis hebt. Kinderen vanaf ‘n jaar of 2 kunnen al aan de slag met dit boek, maar ook volwassenen zullen er veel plezier aan beleven.

Klik hier om meer over dit boek te weten te komen

‘Vandaag teken ik…’

‘Vandaag teken ik…’ is een boek/schrift met daarin 21 verschillende tekenonderwerpen. Stap voor stap bouw je zo je tekening op. En het unieke van dit boek is dat er niet EEN manier is om iets te tekenen, maar HEEL VEEL verschillende manieren. En doordat het is opgezet in de vorm van dobbelbladen kun je er ook nog eens alleen of samen met anderen een heel leuk (hilarisch!) spel van maken. Deze tekenprojecten zijn uitvoerbaar vanaf ongeveer 6 jaar tot heeeeel oud.

Klik hier om meer over dit boek te weten te komen