Kunstig thuis voor kinderen

Wil je graag thuis creatief aan de slag met de kinderen?

Een jongetje dat met foamclay een krijtbordje aan het bversieren is

Gezellig samen aan tafel knutselen of tekenen. Je hoeft er zelf echt geen twee rechterhanden voor te hebben of een groot tekentalent te zijn om hier veel plezier aan te beleven.

Maar weet je niet helemaal hoe je dit nou aan kunt pakken, ontbreekt het je aan materialen of is de inspiratie gewoon even op?

Kijk dan eens in het anders-dan-anders knutselboek van IKnutsel, de ‘knutselafdeling’ van Studio Kunstig. Daarin vind je heel veel verschillende knutselideeën met materialen die je heel waarschijnlijk allang in huis hebt.  En heb je meer zin in tekenen? Dan is het boek ‘Vandaag teken ik…’ een echte aanrader. Geen standaard how-to boek, maar stapsgewijze dobbelspelletjes voor het opbouwen van leuke, bijzondere en knotsgekke tekeningen.

Wil je samen met je kinderen een echt gaaf knutselproject uitvoeren, ga dan aan de slag met een van de knutselpakketten van IKnutsel. Hierin zitten alle benodigde materialen en een duidelijke geschreven en getekende stap-voor-stap handleiding. En net als de boeken en de lessen: deze projecten hebben geen eenduidig eindresultaat, en laten heel veel ruimte over voor de creativiteit van de kinderen!

En last but not least houdt Studio Kunstig / IKnutsel ook heel veel van feestjes! Dus ook voor het geven van een creatief kinderfeestje ben je hier aan het juiste adres.