Kunstig professioneel

Huur Studio Kunstig in voor een workshop op jouw school of kies uit het aanbod online lessen

Wil jij nou ook je klas die verwondering  laten voelen wanneer ze een nieuwe techniek leren, of wanneer ze mogen experimenteren met de (veelal onbekendere) materialen? Maar weet je niet helemaal hoe je dit nou aan kunt pakken, zit je in tijdnood of is de inspiratie gewoon even op?

Kijk dan eens bij het lesaanbod van Studio Kunstig. Daar vind je onder andere compleet uitgewerkte lesbrieven met een stap voor stap handleiding die je ook kunt presenteren op het digibord. Ook zie je daar hoe je Studio Kunstig kunt inhuren voor een van de leuke creatieve workshops op jouw school. En woon je toevallig in Vught? Dan heb je de mogelijkheid om op woensdagmiddag mee te doen aan het KinderKunstLab.

En heb je nu zin in een anders-dan-anders tekenopdracht? Dan kun je die hier volledig gratis bekijken. Leuk voor in de klas, maar zeker ook voor thuis!

Hoe werkt het?

Stel, je wilt met je klas/groep/school eens een bijzonder creatief project. Dat kan zijn als aanvulling op het al bestaande programma, als kortdurend project tijdens een aantal groepsoverstijgende creamiddagen, als extra activiteit tijdens bijvoorbeeld een lustrumviering enz. enz.

En stel dat je dan ook al het aanbod bekeken hebt, en het voor jou meest fantastische project hebt uitgekozen. 

Het enige wat je dan nog hoeft  te doen is een mail sturen naar jufjuudt@gmail.com . In die mail omschrijf je welke activiteit je hebt gekozen, voor welke groep, wat de groepsgrootte is en voor welke datum je deze activiteit wilt boeken. En natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk: wat is de school/instelling en in welke plaats is deze gevestigd?

Binnen twee dagen krijg je van mij een reactie met het antwoord of de door jou gekozen datum nog beschikbaar is, incl. een vrijblijvende prijsopgave.

Ook is het mogelijk dat je een speciefieke vraag hebt, waarvoor ik graag met je meedenk om er zo samen een onvergetelijke creatieve ervaring van te maken.