fbpx

De kunstige academie

Heerlijk ontspannende me-time met korte creatieve worshops op een tijd en plaats die jou het best uitkomen.

stempels maken terwijl een kat kopjes geeft

Ik ben best wel veel: Moeder, juf, kunstenaar, ontwerper, vriendin, zus, dochter, buurvrouw, huisvrouw, carrierevrouw, alle-ballen-in-de-lucht-hou-vrouw enz. enz. Maar ik ben natuurlijk ook gewoon ik. En ik houd ervan om creatief bezig te zijn.

Vaak op een werk-manier, maar ook puur ter ontspanning. Nieuwe technieken ontdekken, zelf kadootjes maken, soms gewoon heel simpel wat droedelen of juist wekenlang doorpielen aan een mega-schilderij. Dan vergeet ik de wereld om me heen, inclusief alle moet-taken die nog liggen te wachten.

Gewoon even helemaal heerlijke tijd voor mezelf. Love it!

En jij?

Misschien ben je ooit lid geweest van een creatieve club?

(ikzelf zat bijvoorbeeld een tijdje op een heel gezellige naailes) en heb je daar nu geen tijd voor, voel je je (nu) niet prettig bij activiteiten in groepsverband of wil je je niet oneindig vastleggen aan eenzelfde materiaal.

Misschien maak je weleens iets van Pinterest?

(of blijf je hangen in de fase van het pinnen) of van een gratis youtube-filmpje. Zo ontzettend leuk als je iets hebt gevonden dat je graag wilt uitproberen. Maar zo ontzettend niet-leuk als je dan eerst stad en land moet afzoeken naar de materialen die je daarvoor nodig hebt… En ook zo ontzettend niet-leuk als je het filmpje wel ‘tig keer terug moet spoelen omdat het echt te snel gaat, of wanneer je je suf tuurt naar de afbeelding om iets wijzer te worden van hoe je het nou eigenlijk moet maken…

Of misschien schiet die heerlijke creatieve me-time er helaas meestal gewoon bij in?

Dan heb ik iets leuks voor jou!

Waarmee je al je beren op de weg in een keer terug naar het bos kunt sturen en echt kunt gaan genieten van creatief bezig zijn.

Ga heerlijk op de tijd en plaats die jou uitkomt aan de slag met een van de creatieve workshops van studio Kunstig. 

Ik kom gewoon via je beeldscherm naar je toe en leg je stap voor stap uit hoe je met je nieuwste project aan de slag kunt. En is mijn geklets door de speakers niet zo handig omdat er op dat moment in dezelfde ruimte tv-gekeken wordt, gewerkt wordt of gespeeld wordt? Dan zet je me gewoon op mute, want door de geschreven tekst bij de instructievideo’s kun je alles gewoon goed blijven volgen (ook heel handig bij een auditieve handicap trouwens!).

Voor een aantal projecten bestaan er ook combinatiepakketten: de instructievideo’s in combinatie met de benodigde materialen.

zodat je niet eerst stad en land hoeft af te gaan lopen (of online zoeken, in de rij staan, pfff, ik geef het op…) voor je kunt beginnen.

“Heerlijk, ik hoefde er de deur niet eens voor uit!”

“Judith geeft een duidelijke stap voor stap uitleg met een gezellig brabants sausje”

“De volgende keer ga ik met twee vriendinnen samen zitten, hebben we gewoon ons eigen clubje met privé-juf 😉 “

“Ideaal dat materialenpakket, nu is ‘t echt helemaal zonder gedoe genieten”

Met een online workshop van Studio Kunstig…

schaal van papier maché

 

  • Kun je aan de slag waar en wanneer jou dat uitkomt
  • Leer je in enkele videolessen een leuke nieuwe techniek
  • Boek je resultaten die je nooit voor mogelijk had gehouden
  • Heb je eindelijk moeiteloos jouw creatieve momentje me-time
  • En met een materialenpakket erbij hoef je er verder helemaal niks voor te regelen