Woehoe!! Wat leuk dat je meedoet met deze gratis kennismakingsworkshop!

getekend papieren poppetje tussen de planten

Binnen 5 minuten vindt je de link naar de instructievideo in je mailbox.

Niet ontvangen? Check dan voor de zekerheid ook even je spamfolder.

Voordat je gaat kijken wil ik je vragen om nog heeeeel even te wachten en verder te scrollen want… 

Ik heb nog iets heel leuks voor je!

In deze mini-workshop laat ik je kennismaken met mij, mijn manier van online workshops presenteren én neem ik je ook nog eens bij de hand langs een heel leuk diy-project. Ik laat je zien dat je niet perfect hoeft te kunnen tekenen om er veel plezier aan te kunnen beleven, dat perfecte plaatjes ook niet nodig zijn, en dat onkruid fantastisch is.

Maar als ik heel eerlijk ben, het is wel echt een MINI-workshop. Even een MINI creatief momentje voor jezelf. Echt heerlijk hoor, van dat soort momentjes laad ik zelf altijd helemaal op. Maar ik gun jou zoveel meer. Ik gun jou meer creativiteit, meer ontspanning, meer me-time.

En om die reden wil ik je heel graag een van mijn VOLLEDIGE workshops aanbieden, met een wel heel erg leuke korting!

academie stempels voorbeeld

Een ontzettend leuke creatieve online workshop waarin ik je in 3 videolessen leer hoe je zelf je eigen stempels ontwerpt, snijdt en op verschillende manieren verwerkt. En vindt je zelf tekenen toch wat lastig? Geen nood, dan help ik je graag met de sjablonen die ik alvast voor je gemaakt heb.

Op de site kun je dit vinden als 2 losse producten: de workshop en een apart materialenpakket. Speciaal voor jou maak ik hier nu een compleet pakket van, en dan ook nog eens met een gigantische korting!

Nu tijdelijk met een korting van 40%

(Klein rekensommetje: normaal betaal je 17,50 voor de workshop + 22,50 voor het materialenpakket = 40,-. Nu betaal je tijdelijk maar 24,-)

stempels maken terwijl een kat kopjes geeft

Voor wie is deze workshop:

  • Voor jou, als je zin hebt in een diy-project met wat hulp
  • Voor jou, als je het (nog) niet ziet zitten naar een live cursus te gaan
  • Voor jou, als je echt geen zin hebt om eerst stad en land af te lopen op zoek naar de juiste materialen
  • Voor jou, als je het urenlang ‘pinteresten’ nu wel beu bent en echt eens iets wilt máken
  • Voor jou, als je graag op je eigen tijd, plaats en tempo aan je projectje werkt

Kortom: voor jou dus!

Hoe werkt het?

Wanneer je deze workshop bestelt krijg je direct toegang tot de 3 videolessen. En die toegang blijf je onbeperkt houden, geen haast dus om je project af te ronden.

Binnen 5 werkdagen ontvang je je materialenpakket bij je thuis (als de post niet tegenzit dan he) en kun je aan de slag.

De Kunstige Academie heeft ook een speciale facebookgroep waarin je je project kunt showen aan andere cursisten, kunt zien wat zij maken, vragen kunt stellen aan mij en… alvast inspiratie op kunt doen voor je volgende project!

Nu tijdelijk van 40,- voor 24,-