Vandaag teken ik…

Ze zijn een hit, deze dobbelbladen. In een nieuw flitsend jasje, en met nu nog meer onderwerpen, heb ik ze gebundeld in het boek: ‘Vandaag teken ik…’

Hoe teken je… een bloem… een kasteel… een unicorn… sneeuwpop…vliegtuig of minicraftmannetje? Er bestaan genoeg boeken met een stap voor stap uitleg. En dat is heel leuk om te doen, maar die boeken hebben wel een grote ‘maar’: Je leert EEN manier, en dat is dan DE manier. Maar hé, er zijn meerdere wegen naar Rome. En er zijn meerdere tekenaars van verschillende leeftijden en verschillende nivo’s. En iedereen mag het op zijn of haar eigen manier doen, dat is juist zo leuk!

En om het extra leuk te maken heb ik al deze ‘tekenrecepten’ in een spelletje gegoten: want naast dat je zelf uit iedere rij een stapje kunt kiezen, kun je ook de dobbelsteen de verschillende stappen voor jou laten bepalen. En dit spel kun je heerlijk alleen spelen, maar samen of met een groep (bijvoorbeeld in de klas) is het ook heel leuk!

Wil je graag dit boek bestellen?

Dat kan! Voor maar 12,50 (excl 1,50 verzendkosten) vind je ‘m bij jou in de brievenbus.

Aan het eind van deze week wordt de eerste zending boeken verwacht. Wil je zeker zijn van jouw exemplaar? Bestel hem dan nu alvast in de voorverkoop!

Stuur een mail naar jufjuudt@gmail.com met daarin je adresgegevens en het aantal boeken dat je wilt bestellen. Je krijgt dan van mij een mail terug met betaalinstructies. Na ontvangst van de betaling sta je op de lijst, en ren ik zo snel mogelijk met je boek(-en) naar het postkantoor zodra deze bij mij binnen zijn!

En als kadootje krijgen jullie van mij alvast allemaal een bloemetje!

Klik op de afbeelding hiernaast om hem te vergroten, te printen en/of op te slaan op je computer. Veel tekenplezier!