Online lessen

 

 

Het stond al langer op mijn verlanglijstje: Het maken van online lessen. Zodat nóg meer kinderen en leerkrachten een fijne creatieve tijd kunnen beleven. 

Achter de schermen wordt er druk gewerkt om mijn lessen hiervoor geschikt te maken. Want er komt nog heel wat meer bij kijken dan alleen een filmpje maken. Ik hou niet van half werk (nee, zelfs soms meer van 200% werk), dus naast de instructiefilmpjes voor de leerlingen komen er ook natuurlijk ook instructies voor de leerkracht, materialenlijsten en zelfs de mogelijkheid tot het aanschaffen van materialenpakketten.

Deze online lessen zijn geschikt voor het geven op de basisschool (per les wordt duidelijk vermeld voor welke groepen).

Ik zie het al voor me: een hele klas enthousiaste kinderen die eerst de instructie van Juf Juudt via het digibord bekijken en vervolgens vol inspiratie aan de slag gaan. Een leerkracht die deze les ontspannen draait, omdat ze hier nauwelijks voorbereidingstijd aan kwijt is geweest en toch weet dat ze hiermee een kwalitatief goede en fijne les aan kan bieden (en wat dacht je van de tijd die hierdoor weer aan andere taken besteed kan worden. Leerkracht, doe er je voordeel mee!).

 

En omdat ik vind dat wachten beloond moet worden heb ik nu een kadootje, gratis!

En dus ben ik gaan graven in ‘de oude doos’ en heb ik eerder gemaakte instructiefilmpjes wat nieuw leven in geblazen. Je kunt ze heel eenvoudig bekijken door op de linkjes hieronder te klikken.

Jawel, Juf Juudt komt ook in deze tijd gewoon naar je toe!

Digitaal, compleet veilig, zonder mondkapje en handjes schudden. Leuke tekenopdrachten voor de kinderen thuis en ook voor deze laaste weken weer met z´n allen in de klas. Enne… je mag zelf ook meedoen hoor!

Hieronder kun je ze bekijken. Veel plezier ermee, en geef vooral andere ouders en ook leerkrachten de tip om eens hier te kijken.