Kunstige feestpakketten

Je geeft een feestje, maar bent nog op zoek naar de creatieve invulling hiervan. Daar wil Studio Kunstig je graag mee helpen!

Kinderfeestjes

Speciaal voor kinderfeestjes heb ik knutselpakketten samengesteld, met duidelijke handleiding en alle materialen die je nodig hebt om van je kinder-knutsel-feestje een succes te maken.

 

Volwassenen

Maar ook aan de volwassenen heeft Studio Kunstig gedacht!

Ook voor jullie zijn er leuke pakketten voor bijzondere momenten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een creatieve invulling van je babyshower, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellig avondje met vriendinnen aan tafel?

Hoe werkt het?

Wat kun je doen nadat je het voor jou meest fantastische creatieve feest hebt uitgekozen?

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een mail sturen naar jufjuudt@gmail.com . In die mail zet je welke activiteit je hebt gekozen, wat het aantal deelnemers is en voor welke datum je dit pakket wilt bestellen. Houd er alsjeblieft rekening mee dat ik niet werk met grote voorraden, dus dat het mogelijk is dat ik op dit moment niet alles op voorraad heb van het door jou gekozen pakket. Hierdoor heeft een pakket een maximale levertijd van 2 weken. Ik hou je via de mail op de hoogte van de verzending.

Binnen 1 werkdag krijg je van mij een mail terug, met daarin een factuur. Na ontvangst van de betaling ga ik voor je aan de slag met het samenstellen van het pakket.

Ook is het mogelijk dat je een specifieke vraag hebt, waarvoor ik graag met je meedenk om er zo samen een onvergetelijke creatieve ervaring van te maken. Mail me op jufjuudt@gmail.com en dan gaan we samen kijken wat Studio Kunstig voor je kan betekenen.