Kunstig Feest

Je geeft een feestje, maar bent nog op zoek naar de creatieve invulling hiervan. Daar wil Studio Kunstig je graag mee helpen!

Kinderfeestjes

Speciaal voor kinderfeestjes heb ik knutselpakketten samengesteld, met duidelijke handleiding en alle materialen die je nodig hebt om van je kinder-knutsel-feestje een succes te maken.

 

Volwassenen

Maar ook aan de volwassenen heeft Studio Kunstig gedacht!

Ook voor jullie zijn er leuke pakketten voor bijzondere projecten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een creatieve invulling van je babyshower, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellig avondje met vriendinnen aan tafel?

Hoe werkt het?

Wat kun je doen nadat je het voor jou meest fantastische creatieve feest hebt uitgekozen?

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een mail sturen naar jufjuudt@gmail.com . In die mail omschrijf je welke activiteit je hebt gekozen, wat het aantal deelnemers is en voor welke datum je dit pakket wilt bestellen. Houd er alsjeblieft rekening mee dat ik niet werk met grote voorraden, dus dat het samenstellen van het door jou gekozen pakket enige tijd kost. (Een pakket is niet binnen 2 weken leverbaar.)

Binnen twee dagen krijg je van mij een mail terug, met daarin een betaallink. Na ontvangst van de betaling ga ik voor je aan de slag met het samenstellen van het pakket.

Ook is het mogelijk dat je een specifieke vraag hebt, waarvoor ik graag met je meedenk om er zo samen een onvergetelijke creatieve ervaring van te maken.