De Kunstige Juf

De Kunstige Juf, dat ben ik: Judith.

Ik vind het heerlijk om kinderen die verwondering te laten voelen wanneer ze een nieuwe techniek leren, of wanneer ze vrij mogen experimenteren met de (veelal onbekendere) materialen.

Hiervoor heb ik een ruime keuze aan lessen/workshops samengesteld, die ik met veel plezier kom geven op jouw locatie. 

 

Hoe werkt het?

Stel, je wilt met je klas/groep/school eens een bijzonder creatief project. Dat kan zijn als aanvulling op het al bestaande programma, als kortdurend project tijdens een aantal groepsoverstijgende creamiddagen, als extra activiteit tijdens bijvoorbeeld een lustrumviering enz. enz.

En stel dat je dan ook al het aanbod bekeken hebt, en het voor jou meest fantastische project hebt uitgekozen. 

Het enige wat je dan nog hoeft  te doen is een mail sturen naar jufjuudt@gmail.com . In die mail omschrijf je welke activiteit je hebt gekozen, voor welke groep, wat de groepsgrootte is en voor welke datum je deze activiteit wilt boeken. En natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk: wat is de school/instelling en in welke plaats is deze gevestigd?

Binnen twee dagen krijg je van mij een reactie met het antwoord of de door jou gekozen datum nog beschikbaar is, incl. een vrijblijvende prijsopgave.

Ook is het mogelijk dat je een speciefieke vraag hebt, waarvoor ik graag met je meedenk om er zo samen een onvergetelijke creatieve ervaring van te maken.