Boek: “Uitdagende creatieve experimenten met alledaagse materialen”.

Een hoofd vol creatieve ideeën is leuk en een boek vol creatieve ideeën is superhandig!

Dat hoofd vol, dat heb ik. En ik heb dat voor jou in een boek gezet. Een anders-dan-anders knutselboek. Geen kant en klare knutselwerkjes, maar ideeën die de creativiteit aan het werk zetten. Geen vaststaande resultaten, maar leuke aanzetjes.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de leuke effecten die het kan geven wanneer je klei eens combineert met keukengereedschap? Of dat het echt heel gaaf is wanneer je met een langzaam smeltend ijsklontje door hoopjes verf gaat? Maar ook leuke ‘open’ tekenspelletjes die je overal kunt spelen vind je in dit boek.

Een aanrader voor thuis, maar ook zeker op school!

Wil je graag dit boek bestellen?

Dat kan! Voor maar 15,- (excl 1,50 verzendkosten) vind je ‘m bij jou in de brievenbus.

Stuur een mailtje naar jufjuudt@gmail.com, met daarin je adresgegevens, incl telefoonnummer. Binnen twee dagen krijg je dan van mij een mail terug met daarin de opdrachtbevestiging. Ook stuur ik je een betaalverzoek dmv een Tikkie. Na ontvangen van de betaling gaat het boek mee met de postbode.

Belangrijk nieuws: 

Jullie zijn zo enthousiast over dit boek, dat hij nu tijdelijk is uitverkocht! Eventjes geduld dus nog totdat de drukker weer een grote doos voor me heeft gevuld en je het boek weer kunt betellen. (Wanneer je me een mail stuurt dat je erop zit te wachten, dan neem ik contact met je op zodra het boek weer leverbaar is.)